Termeni si conditii de utilizare

Plasarea unei comenzi pe site-ul http://www.servicetv-otopeni.ro/, precum si folosirea componentelor cumparate de pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
            Componentele comercializate prin acest site pot fi atât noi, cat si folosite, obtinute din dezmembrarea aparatelor pentru care costul reparatiei finale nu se justifica (dar toate sunt in perfecta stare de utilizare). Toate componentele vor fi însotite de poza lor exacta, nu informativa.
            Informatiile referitoare la stoc au caracter general si nu garanteaza 100% prezenta lor în cantitatea dorita. Reactualizarea stocului se face la fiecare 48 de ore.
            Pentru mai multe detalii referitoare la produsele comercializate pe acest site, ne puteti contacta telefonic sau prin email, informatiile acestea fiind prezente la rubrica Contact” a site-ului.
            Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale în vigoare, în speta Legea 449/2003.
            Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice, cum ar fi: crapaturi, lovituri, ciobiri, componente electronice arse ori plesnite, produse utilizate în condi?ii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, manipulare incorecta, utilizarea în alte aparate decât în cele pentru care sunt prevazute).
            Produsele comercializate pe acest site, care nu sunt noi, au o garantie de 48 de ore.
            Componentele folosite, comercializate de S.C. TOMA GIGEL-VIOREL PFA sunt toate testate si functionale, motiv pentru care nu raspundem de deteriorarea ulterioara provocata de diverse cauze (alte defecte ale aparatului în care sunt folosite si care duc la deteriorarea componentei comercializate, alimentarea necorespunzatoare, deteriorarea fizica ?i utilizarea componentei în spatii umede).

            S.C. Toma Gigel-Viorel îsi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv etc.) sau care au în istoricul comenzilor livrari refuzate.

© 2020 Toate drepturile rezervate